سالن همایش دانشگاه علوم پزشکی البرز
- طراحی و اجرا : شرکت الکتروویژن
- کارفرما : دانشگاه علوم پزشکی
- ظرفیت سالن : ۲۹۲ نفر
عملیات انجام شده

دانشکده علوم پزشکی البرز
دانشکده علوم پزشکی کرج در بهمن۱۳۸۶ به عنوان یکی از زیرمجموعه های دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز به فعالیت نمود. در سال۸۹ و پس از ادغام دانشگاه پزشکی ایران و تهران، دانشکده پزشکی کرج از دانشگاه مادر جدا و مستقلا به کار خود ادامه داد. این دانشکده با مصوبه شورای گسترش دانشگاهها در سال۱۳۹۰ به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز ارتقا یافت. و متولی امور بهداشتی، درمانی و آموزش پزشکی استان البرز گردید. این دانشگاه در حال حاضر با ۷ معاونت، ۶دانشکده، ۶شبکه بهداشت و ۱۲ بیمارستان فعالیت مینماید. جهت راه اندازی سالن همایش دانشگاه علوم پزشکی البرز، قرارداد همکاری بین این دانشگاه و شرکت الکتروویژن منعقد گردید. قرارداد مذکور شامل مشاوره، طراحی و اجرا تجهیزات حرفه ای صوت، ضبط و پخش تصاویر، نورپردازی تخصصی و عمومی در کنار دکوراسیون، مبلمان و کفپوش سالن می باشد.
جزئیات دکوراسیون سالن همایش دانشگاه علوم پزشکی البرز :
تیم طراحی الکتروویژن جهت دکوراسیون سالن همایش دانشگاه علوم پزشکی البرز طرحی شکیل و مدرن را ارائه نمودند. این سالن دارای گرادیان بندی با تفاوت ارتفاعی نسبتا زیاد بین ردیف صندلی هاست. تا از این طریق دیدی بدون نقص را برای حضار نسبت به سن ایجاد نماید. طراحی سقف سالن نیز با شیب و شکستی خاص منطبق با گرادیان بندی سالن از انتها تا سن سالن امتداد یافته است. دیوارهای سالن دارای طرحی شیار دار در برخی قسمتهای خود هستند. که علاوه بر زیبایی و جلوگیری از یکنواختی طرح، از منظر آکوستیک هم دارای اهمیت می باشند. اتاق فرمان در بخش انتهایی سالن جانمایی شده است. لذا با واقع شدن در مرتفع ترین نقطه سالن همایش، دیدی منحصر به فرد به کل فضا خواهد داشت.
جهت پوشش دیوارها و سقف از ترکیب ورق های MDF و پنلهای دکوراتیو Wool Panel استفاده شده است. کف سالن هم با استفاده از موکتهای مخصوص اماکن پر تردد پوشانده شد. برای مبلمان سالن همایش دانشگاه علوم پزشکی البرز دو نوع صندلی معمولی و VIP در نظر گرفته شده است. صندلیهای VIP تنها در ردیف جلویی و برای میهمانان ویژه نصب گردیده اند. تمامی دربهای ورودی و خروجی سالن از نوع دربهای نیمه آکوستیک نصب گردیده اند. بر روی سن علاوه بر تریبون سخنرانی، میز هیئت رویسه قرار گرفته تا در زمان برگزاری همایشها به عنوان محل حضور اساتید و سخنرانان اصلی از آن استفاده گردد.
سیستمهای صوت و نورپردازی سالن:
طراحی و پیاده سازی سیستمهای مذکور با در نظر گرفتن احتمال برگزاری انواع مراسمات و همایشها در سالن همایش دانشگاه علوم پزشکی البرز انجام پذیرفت. در زمینه سیستم صوتی سالن، بلندگوهای حرفه ای لاین اری از برند Electrovoice همراه با بلندگوهای نصب شده رو سقف، ساب ووفر و آمپلی فایرهایی از همین برند نیاز سالن از جنبه صدا رسانی را پاسخگو خواهند بود. کنترل سیستم صوتی در این پروژه بر عهده میکسری از برند دایناکورد میباشد. انواع میکروفونهای دستی باسیم، دستی بیسیم و میکروفنهای تریبونی از برند الکتروویس برای این سالن تهیه شده اند.
سیستم ضبط تصاویر سالن با انواع محصولات دیتا ویدئو شامل دوربینهای رباتیک، رکوردر و میکسر تصویر تجهیز گردیده است. جهت پخش تصاویر و اطلاعات، دیتاپروژکتوری ساخت پاناسونیک در کنار پرده نمایشی ۶در۴ سالن نصب گردیده و همچنین سه عددمانیتور لیفت برای هیئت رئیسه تعبیه گردیده است.
تجهیزات نورتخصصی شامل انواع پروژکتورهای فرزنل، اسپات، ترنر و… از برند تکلومن ایتالیا انتخاب و نصب شدند.روشنایی عمومی سالن بوسیله مجموعه ای از چراغهای COB و ریسه های SMD، کابل و اتصالات با کیفیت تامین گردید.
این سالن توانسته است به یاری طراحی و تجهیزات حرفه ای خود بستری مناسب را جهت برگزاری رویدادها فراهم آورد. لذا بلافاصله پس از بهره برداری میزبان گردهمایی های دانشکده پزشکی در زمینه های مختلف بوده است.